ДИСКРИМИНАЦИЈА – ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ УЧЕСНИЦИМА РАТА У ВРЕМЕ НАТО АГРЕСИЈЕ

Обавештавамо све учеснике рата против НАТО агресора који имају у војним књижицама уписано „учешће у рату“ да могу у удружењу „СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ“ да покрену поступак за признавање дискриминације и наплату нематеријалне штете по том основу.

Наглашавамо да су услуге нашег адвокатског тима потпуно бесплатне.

То подразумева да су судске таксе и сви евентуални други судски трошкови плаћени од стране адвокатске канцеларије која заступа борце и такође значи да наши адвокати не узимају било какав проценат од новчаног износа за накнаду нематеријалне штете коју пресуди суд.

АДРЕСА:
Мишка Крањца бр. 2 Раковица, Београд

РАДНО ВРЕМЕ:
сваког радног дана од 08:00 до 16:00 чаова.

ТЕЛЕФОНИ за информације:
011 / 35 65 286 и 35 65 058

СРПСКИ РАТНИ ВЕТРАНИ

КАКО НАЈБРЖЕ, ДИРЕКТНО ГРАДСКИМ ПРЕВОЗОМ ДОЋИ ДО УДРУЖЕЊА ИЗ ПОЈЕДИНИХ ДЕЛОВА БЕОГРАДА
ТРАМВАЈ 3: од Омладинског стадиона, Славије, Савског трга, Сајма …до улице Мишка Крањца.
АУТОБУС 37: од Панчевачког моста, Француске улице, Трга Николе Пашића, Лондонa, Сајмa, Бановг брда, Жаркова,.. до … улице Мишка Крањца.
АУТОБУС 94: од Новог Београда преко моста на Ади до улице Мишка Крањца
АУТОБУСИ 47 и 42: од Славије до улице Мишка Крањца
АУТОБУС 50: од окретнице у Устaничкој улици или Бановог брда до Општине Раковица.

Обавештавамо све борце и све чланове удружења СРПСКИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ, који су били учесници рата 1999. године, а који су покренули судски поступак за признавање дискриминације да су судови пресудили у корист ветерана!

Сада адвокати покрећу судски поступак за наплату не матиријалне штете у износу од 80 хиљада динара у коме ће судска такса износити око 12 хиљада динaра!
Овим путем молимо све ветеране да посебно обрате пажњу и поведу рачуна о избору адвоката или удружења ветерана преко кога ће покренути судски поступак за наплату нематеријалне штете!!!

Наш савет је да игноришете све информавије које прочитате на плакатима излепљеним на бандерама и аутобуским станицама, да захтеве и пуномоћја адвокатима не потписујете у хотелима, кафанама и на адресама где они немају регистровану сталну делатност.

Немојте давати бројеве Ваших текућих рачуна и копије кредитних картица непознатим особама јер не само да можете остати без 80 хиљaда динара, већ и без сопственог новца који имате на рачуну (сајбер криминал). Могућности злоупотрeбе Ваших матичних бројева и копија текућих рачуна (картица) од стране непознатих особа су огромне! Од регистровања фантомских фирми за прање новца у АПР-у до илегалног скидања истог са Ваших банковних рачуна.

Одлучите се за адвоката, адвокатску канцеларију или неко од званично регистрованих Удружења ветерана чију адресу знате и које у сваком тренутку можете да пронађете на њиховој адреси и броју телефона. Инсистирајте увек да осим пуномоћја потпишете и Уговор о заступању у два примерка у коме су таксативно наведене обавезе Вашег заступника према Вама и који регулише међусобне финасијке односе.

У разговору са адвокатом морате инсистирати да они за Вас сносе трошкове судских такси и немојте прихватити услуге адвоката који траже одређени проценат од пресуђене суме новца. Откажите пуномоћја адвокатима који одбијају да за Вас плате судске трошкове и захтевају 10, 15 или чак 20% процента од 80 хиљада динара које Вам суд пресуди.

ПРЕУЗЕТО СА САЈТА: www.veterani.rs